Florida solskensstaten.
Välkommen till Floridasidan! Skriv gärna till info@floridasidan.se och fråga om Ni inte hittar det Ni söker.
Gillar Du sidan ge oss ett plus hos Google, "Gilla"  eller dela med dina vänner på Facebook! Vi har även Instagram.

eXTReMe Tracker
Instagram
Välj ämne i menyn ovan, en bra ide är att börja med att läsa om visum och annat viktigt.
Vill Du se En kortfattad beskrivning av vad Du hittar på de olika sidorna, finns det här.
Utfärder att göra i Florida.

Utfärder i Florida:

Everglades

Med resebolaget.  De flesta researrangörer ordnar olika utfärder för sina resenärer, tyvärr har Charterbolagens utbud i Florida minskat rejält och därmed möjligheterna att åka med på utfärder med svenska guider, har man inte hyrbil eller man bara tycker bättre om att åka med organiserade och guidade utfärder så är ett alternativ att beställa hos en resebyrå eller utfärdsarrangör på plats i Florida. Angivna priser är inte helt aktuella utan ses som en liten indikation.

(sponsrat innehåll) Hitta saker att göra hos GetYourGuide!

Beroende på egna intressen kan man välja ut i stort sett hur många attraktioner som helst. Mina personliga favoriter som jag skulle rekommendera om man inte besökt området tidigare år.

Universal Studios:  (Bilder) En fungerande film och tv studio som växer hela tiden, erbjuder en titt in i filmproduktionens verklighet plus massor av hisnande åkattraktioner, 3D filmer någon med både film och riktiga skådespelare samtidigt (de hoppar ut och in i filmen IMPONERANDE!), uppvisningar med djur, musik eller stunt och mycket mer.

Island of Adventures:En Universal-park som inriktar sig på åkattraktioner som bergbanor (t.ex. Spiderman som är en blandning mellan bergbana och 3Dfilmer mm, riktigt kul!) fritt fall mm. mm. här öppnade sommaren 2010 också en helt ny avdelning baserad på Harry Potter "The Wizarding World of Harry Potter" denna del växer och man har just (2014) öppnat en del som ligger i Universal Studios delen, ska man ha tillträde till precis allt måste man ha en biljett till båda parkerna samma dag.

Disney World:  Har fått en egen sida här!

Sea World: (Bilder) med massor av olika uppvisningar av djur och människor Bl.a. späckhuggare, sjölejon, Delfiner, Circus men också några riktigt bra åkattraktioner och mycket mer.

I Orlando Kissimmee området finns många andra mindre parker, Gatorland, Ripley's Believe It or Not! ,minigolfbanor men vid första besöket lär Ni inte hinna med så mycket mer. Old Town Kissimmee är trevligt med restauranger mm. är man bilintresserad så ordnas träffar där varje vecka. Information

              Great Seats at Great Prices!

Du kan hitta och även boka olika evenemang som utfärder, inträden mm hos Expedia .

Tips från Er:

världens största kryssningsfartyg

Hon föddes för omkring 1 är sedan och växte upp i Finland. I dag är hon världens största kryssningsfartyg och kan välkomna 4300 passagerare. Min bekantskap med "Freedom of the Seas" var en överväldigande reseupplevelse. Jag ska ärligt erkänna att när Resia berättade om hur fantastiskt det var att kryssa tänkte jag "Vad kan en äventyrslysten 30-årig tjej ha för glädje av att segla runt med en massa pensionärer?".
Men oj, vad fel jag hade. Medelåldern ligger runt 40 är och jag slås över hur väl man lyckats att tillgodose något för alla. Det är välplanerat in i minsta detalj och detta prövas inte minst då man gör iland på de västindiska öarna.
Men det finns egentligen inget behov av att lämna fartyget. Med färgglada paraplydrinkar, svindlande skridskoshower, underhållande teaterföreställningar, gourmetmat i massor och ett fantastiskt gym gör dagen snabbt! Men det är inte hennes storlek eller hennes omåttliga aktivitetsutbud som gör reseupplevelsen oförglömlig. Det är de 1360 besättningsmedlemmarna som bor och lever långt hemifrån och som oförtröttligt ger dig en service av världsklass! Efterföljaren av Freedom är redan på gång och ska sjösättas 2009. Jag längtar redan!

Caroline

(sponsrat innehåll) Hitta saker att göra hos GetYourGuide!

Florida. Reseinformation. Tiden i florida. Vädret i Florida mm.

Aktuell tid:

 

Stockholm                Miami

Här kan Du kontrollera status på flyg.

Här kan Du kontrollera status på dina flygbokningar:

Check My Trip Kontrollera alla detaljer om din flygbokning (Amadeus bokningssystem).

Travelport View Trip Kontrollera alla detaljer om din flygbokning (Worldspan & Galileo bokningssystem).

Virtually There Kontrollera alla detaljer om din flygbokning (Sabre bokningssystem).

My Trip and More (Worldspan)

Tripple (Infini)

Trip For You (Axess bokningssystem)

Swiss Airlines

US Airways

TripIt Håll koll på dina resor få info om flyg mm. finns även som app.

 

Varför Floridasidan?

Floridasidan om resor till Florida är en helt privat hemsida som återger mina privata åsikter om platser jag besökt i Florida (Miami, Miami Beach, Ft. Lauderdale, Orlando, Sarasota, Tampa, Ft. Myers, Key West, Homestead, Everglades m.fl.) Olika attraktioner i Florida som Disney World Universal Studios Busch Gardens Sea World mm. här finns möjlighet att diskutera Florida med andra i forumet. Och massor av Länkar till "nästan allt" som rör Florida. Alla foton utom produktbilder och kartor samt några katalogbilder är tagna av mig och för inte kopieras utan tillstånd. försöker att inte behöva sätta till allt för mycket pengar för att driva sidan, därför finns lite annonser som ibland ger någon krona i intäkt, hoppas Ni står ut med det :-) Sidans syfte var från början att prova på att göra en hemsida och eftersom jag just kommit hem från en resa till Florida och jag älskar det resmålet så valde jag det ämnet. Hoppas Ni hittar något nyttigt på Floridasidan och här gärna av Er med åsikter frågor eller kritik till info@floridasidan.se

M.v.h. Jörgen info@floridasidan.se

 

Aktuelt väder i Florida:

Miami Beach:

MIAMI BEACH WEATHER

Key West:

KEY WEST WEATHER

Orlando:

ORLANDO WEATHER

Tampa:

TAMPA WEATHER

St. Augustine:

ST. AUGUSTINE WEATHER

Pensacola Beach:

PENSACOLA BEACH WEATHER

Mer väder, statistik mm. finns här:  väder.

info@floridasidan.se

© 2016 Floridasidan.se

Floridasidan anlitar

Floridasidan,om Florida på svenska